Biodata Azizul Ammar Titan Pelakon Baru - Drama


Nama Komersial :  Azizul Ammar

Nama Sebenar : Azizul Ammar Abu Hassan

Umur  :  28 Tahun (2015)

Tarikh Lahir : 4 Jun 1987

Kelahiran : Kota Tinggi Johor

Kerjaya : Pelakon dan Pengacara,  Pagi AM Krew, Pelawak

Program realiti : Juara Bintang Mencari Bintang 2013 , Qu Puteh Bintang Bersama Bintang 2015

Pendidikan : -

Drama : -

Program TV : 

Filem : -

Telefilem : Sesumpah Ramadhan, Kodok Atau Drumstick

Twitter : https://twitter.com/armadaammar

Instagram : https://instagram.com/armadaammar


2 comments

Anonymous said...

manusia buat silap. Jangan sekat kejayaan anda dengan satu kesilapan ini. Move forward?

Anonymous said...

Teringat kecik kecik dulu waktu sekolah rendah kena kutuk dgn kwn-kwn pasal nama ayah dan nama singkatan yang tok aku bagi. Perasaan dalam hati tu hanya Allah sahaja yg tahu. Memang mcm tu la perasaan watson. I think ada hikmah nya ammar, not your fault 100%, TV3 pun sepatutnya bertanggungjawab. Dah namapun rancangan ulangan dan bukan live. Memang penerbit nak juga rancangan bodo ni orang ramai tengok. Move on and try bidang lain la, rezeki Allah tu luas

Powered by Blogger.